Augustinsson na Union – Anderlecht: “Agressie, Brugge staat nu twee punten voor”

Augustinsson na Union – Anderlecht: “Agressie, Brugge staat nu twee punten voor”

7 mei - 09:32
1

Ludwig Augustinsson, de vleugelverdediger van RSC Anderlecht, speelde met paars-wit met 0-0 gelijk op bezoek bij Union SG in de Brusselse derby. Augustinsson blikt terug op de match waar volgens hem veel agressiviteit in zat.

Augustinsson regeert als volgt op de match tussen Anderlecht en Union. “Het was een mooie wedstrijd met veel duels en gevechten om de bal. Er was veel agressiviteit. We wisten op voorhand dat het een intense match zou zijn, maar wij wilden natuurlijk winnen”, citeert Het Nieuwsblad Augustinsson.

Doordat Anderlecht en Union gelijkspeelden, moet de achtervolging ingezet worden op Club Brugge. “Brugge staat nu twee punten voor ons. Het zal een gevecht tot het einde worden. Nu is het zaak om te herstellen en uitkijk naar de volgende wedstrijd”, besluit Augustinsson.

In de achtste speelronde van de Jupiler Pro League ontvangt Anderlecht in het Lotto Park KRC Genk. Club Brugge ontvangt in het Jan Breydelstadion Union SG. Club Brugge heeft op dit moment twee punten meer dan Anderlecht en drie punten meer dan Union.