De Sart na contractverlenging KAA Gent: ''Sam Baro heeft me overtuigd''

De Sart na contractverlenging KAA Gent: ''Sam Baro heeft me overtuigd''

26 april - 16:35 Laatste update: 16:47
3

Julien De Sart staat tot en met 2028 onder contract bij KAA Gent na verlenging. De middenvelder kwam tot die keuze na een gesprek met Sam Baro. 

De middenvelder sluit een avontuur in het buitenland niet uit. ''Ja, ik denk nog wel eens aan een buitenlandse transfer en de Premier League blijft een droom, maar wellicht eentje die nooit zal uitkomen'', vertelde De Sart aan Het Nieuwsblad.

Visie is wat De Sart over de streep trok. ''Gent heeft me geen concrete beloftes gedaan, maar tijdens onze gesprekken raakte ik wel gecharmeerd door het project dat Sam Baro voor ogen heeft'', zei De Sart.

De Sart kan zich vinden in het toekomstbeeld van Gent. ''Nee, ik heb niet gevraagd wie er aan de slag gaat als CEO of als trainer, maar de visie van Sam Baro heeft me wel overtuigd. Hij staat voor een moderne en dynamische aanpak waarbij een open communicatie centraal staat'', aldus De Sart.

Gent won afgelopen dinsdag met 0-2 van STVV in de Jupiler Pro League Champions' Play-Offs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.