Hayen over 'luxeprobleem' Mignolet-Jackers: Gevaarlijke situatie

Hayen over 'luxeprobleem' Mignolet-Jackers: "Gevaarlijke situatie"

7 mei - 11:15
3

Simon Mignolet, doelman van Club Brugge, keerde tegen Royal Antwerp FC terug in het doel bij Blauw-Zwart. Club Brugge wist met 1-2 te winnen. Tijdens zijn blessureperiode werd Mignolet vervangen door Nordin Jackers. Jackers kampte nu zelf met een kleine blessure, waardoor het 'luxeprobleem' zichzelf even opgelost heeft. Coach Nicky Hayen reageert op de situatie. 

Mignolet deed het meteen opnieuw uitstekend in de zege tegen Royal Antwerp FC, al was het een blessure bij Jackers die ervoor zorgde dat hij opnieuw tussen de palen stond. "Er is geen hiërarchie", citeert HLN Hayen. "Ik heb vorige week gezegd dat Simon een topkeeper is en dat heeft hij bewezen."

Dankzij de goede prestaties van Jackers was er ondertussen een zogenaamd 'luxeprobleem' in doel ontstaan bij Blauw-Zwart. "Een luxesituatie is niet altijd goed", zegt Hayen. "Het is een gevaarlijke situatie."

Het is duidelijk dat de keeperskwestie één van de moeilijkste keuzes was die Hayen de afgelopen weken meermaals moest maken. "Als ik iemand in doel zet en hij doet het niet goed, dan krijg je commentaar", aldus Hayen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.