Club Brugge moet blijven vrezen: 'Transfer De Ketelaere nog steeds een optie'

Club Brugge moet blijven vrezen: 'Transfer De Ketelaere nog steeds een optie'

Gepubliceerd: zaterdag 19 juni 2021 om 21:28za 19-06-2021 om 21:28

Charles De Ketelaere was vorig seizoen één van de uitblinkers bij Club Brugge en lijkt dat te kunnen verzilveren met een knappe transfer. Blauw-Zwart wil hem liever niet laten gaan, maar vanuit Italië klinkt het dat een transfer zeker mogelijk is.

De voorbije weken en maanden werd De Ketelaere meermaals gelinkt aan verschillende buitenlandse clubs. Onder andere SSC Napoli, AC Milan en Atalanta tonen naar verluidt interesse. Bij Corriere dello Sport klinkt het dat vooral Atalanta verregaande interesse toont in de middenvelder van Club Brugge.

De Italiaanse club is enorm gecharmeerd door De Ketelaere en wil de middenvelder er dan ook graag bij. Bij de Italiaanse bron valt echter te lezen dat Atalanta amper tien miljoen euro zou bieden op De Ketelaere, een som die Club Brugge meteen van tafel zal vegen.

De Ketelaere was het voorbije seizoen 46 keer actief voor Club Brugge en was daarin goed voor vijf doelpunten en acht assists. Zijn marktwaarde wordt geschat op zestien miljoen euro, al zal ook dat niet genoeg zijn om Club Brugge te overtuigen om De Ketelaere te verkopen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws