PSV-directeur Brands lovend over professionele Lang: 'Cijfert zichzelf altijd weg'

PSV-directeur Brands lovend over professionele Lang: 'Cijfert zichzelf altijd weg'

28 april - 17:13
1

Marcel Brands was in Goedemorgen Eredivisie van ESPN erg lovend over Noa Lang. Volgens de algemeen directeur van PSV is de buitenspeler een ultieme prof en daar geeft hij een voorbeeld van.

"Ik heb hem laatst opgezocht bij zijn revalidatie in Amsterdam. Het is een geweldig ventje dat altijd bezig is met het teambelang. Hij cijfert zichzelf altijd weg", vertelt Brands over Lang. De buitenspeler keerde afgelopen zomer terug naar Nederland na een periode bij Club Brugge. Tot nu toe is het voor Lang nog geen heel succesvol seizoen, aangezien de buitenspeler al twee keer lang aan de kant moest staan door een blessure.

Brands geeft ook nog een voorbeeld over het teamgevoel dat Lang meeneemt. "Gisteravond belt hij mij op: 'Marcel, er zijn maar weinig kaarten beschikbaar voor onze spelersgroep komende zondag. Kun jij nog iets doen?' Hij is dan degene die zich daar zorgen over maakt voor de rest van de spelers. Hij heeft zelf een box, dus dat zegt wel iets over hem. Hij is altijd bezig met het team. Ik hoop van harte dat hij snel weer op het veld staat."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.