Vrancken na verlies KRC Genk - Club Brugge: “Eigenlijk over hele match tevreden”

Vrancken na verlies KRC Genk - Club Brugge: “Eigenlijk over hele match tevreden”

28 april - 18:01
20

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KRC Genk, blikt terug op de 0-3 verliespartij jtegen Club Brugge. Vrancken was te spreken over het veldspel van De Genkies tegen Blauw-Zwart, maar baalde van het resultaat, de hoofdtrainer legt uit waar het volgens hem aan lag.

Vrancken is te spreken over de manier waarop Genk zich toonde tegen Club Brugge na de eerdere 4-0 nederlaag bij Club Brugge. “Een hele goede reactie na de wedstrijd van woensdag, dat was ook nodig. Je hebt de intensiteit en energie nodig, die was er vandaag zeker en vast. Daar ben ik heel tevreden over, zelfs over de hele wedstrijd”, deelt Vrancken aan Het Laatste Nieuws. 

Vrancken benadrukt dat Genk zich sterk toonde tegen Club Brugge in de Champions’ Play-Offs. “Je moet die kleine momenten grijpen, we hebben eigenlijk niks weggegeven. Maar dan moet je wel die kleine momenten grijpen in de dominantie die je hebt om op voorsprong te komen. Zelfs tot aan de tweede Brugse goal vond ik ons erg goed in de wedstrijd zitten”, aldus Vrancken.

Vrancken sluit af door aan te geven waarom het voor Genk opnieuw niet lukte tegen Club Brugge. “Als zij die tweede goal maken dan krijg je een tik, dan zie je de kwaliteiten van Club Brugge. Daar is het verschil in gelegd, in die efficiëntie. Jammer dat de jongens niet beloond zijn voor hun harde werk vandaag”, besluit de hoofdtrainer van Genk.