'Na vertrek van Mourinho kan bondscoach Martinez coach van Tottenham worden'

'Na vertrek van Mourinho kan bondscoach Martinez coach van Tottenham worden'

Gepubliceerd: donderdag 22 april 2021 om 14:44do 22-04-2021 om 14:44

Laatste update: donderdag 22 april 2021 om 15:05do 22-04-2021 om 15:05

Roberto Martinez is nog tot en met het EK coach van onze Rode Duivels. Toch wordt de kans steeds groter dat hij na dat toernooi afscheid neemt van de nationale ploeg. Engeland, en meer bepaald Tottenham Hotspur, lonkt voor de Spanjaard.

Tottenham nam eerder deze week afscheid van José Mourinho en stelde de jonge Ryan Mason aan als interim-coach. Hij blijft nog tot het einde van het seizoen, terwijl men bij The Spurs op zoek gaat naar een nieuwe trainer. Sport/Voetbalmagazine linkt onze bondscoach nu aan de ploeg van Toby Alderweireld. Ook in Engeland werd hij, zoals eerder vermeld, al gelinkt aan een job met Tottenham.

Het weekblad zet de eigen informatie kracht bij door de vermelding over een samenwerking met Pini Zahavi. Zo weet men dat Martinez onlangs contact heeft opgenomen met de topmakelaar, die dicht bij Tottenham-voorzitter Daniel Levy staat. Diezelfde Zahavi heeft ook de opdracht gekregen om deze zomer een grote Europese club te vinden voor Martinez, wat de geruchten enkel maar verder heeft aangewakkerd.

Martinez werd de voorbije jaren nog gelinkt aan onder andere Barcelona en Newcastle United, maar tot een overgang kwam het niet. Deze zomer lijkt Martinez, die nog een contract tot na het WK in Qatar heeft bij de KBVB, toch te denken aan een nieuwe uitdaging.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws