'Martinez verschijnt op lijst van trainers om Mourinho bij Tottenham op te volgen'

'Martinez verschijnt op lijst van trainers om Mourinho bij Tottenham op te volgen'

Gepubliceerd: woensdag 21 april 2021 om 12:00wo 21-04-2021 om 12:00

Tottenham Hotspur lijkt het anders te willen doen na het ontslag van José Mourinho. Spurs heeft een groot lijstje met internationale kandidaten en overweegt sterk om voor het eerst sinds 2015 weer een technisch directeur aan te stellen, meldt The Athletic. Verder is Roberto Martinez als een van de velen in beeld om José Mourinho op te volgen als trainer.

Franco Baldini vervulde de functie van technisch directeur tussen 2013 en 2015, maar sindsdien heeft Tottenham Hotspur geen director of football meer gehad. Voorzitter Daniel Levy wil hier echter verandering in brengen, meldt The Athletic.

Daarnaast moet er een permanente opvolger voor Mourinho aangesteld worden. Ryan Mason maakt op interimbasis het seizoen af, maar Spurs kijkt al verder en scout met name over de grens. De club kan zich – door de afkoopsom die het aan Mourinho heeft uitgekeerd – niet veel permitteren.

Tottenahm heeft wel al contact gehad met de vertegenwoordigers van Athletic Bilbao-trainer Marcelino. Ook Julian Nagelsmann (RB Leipzig, in het vizier van Bayern München), Ralf Rangnick (clubloos) en Roberto Martínez (bondscoach van België) zijn opties, net als Scott Parker (Fulham, ex-speler van Tottenham).

Tottenham strijdt momenteel nog om Europees voetbal. De Noord-Londenaren staan zevende in de Premier League, met nog zes wedstrijden te gaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws