'Na Thoelen en Storm nog meer contractverlengingen bij KV Mechelen'

'Na Thoelen en Storm nog meer contractverlengingen bij KV Mechelen'

KV Mechelen maakt zich klaar voor Play-Off 2, maar ook al voor volgend seizoen. De club verlengde de contracten van Yannick Thoelen en Nikola Storm eerder deze week. Daar zal het ook niet bij gaan blijven.

Zo weet Gazet van Antwerpen dat de Mechelaren van plan zijn om nog enkele andere contracten te gaan verlengen. De eerste naam die wordt genoemd is die van Gustav Engvall. De blessuregevoelige Zweed heeft een contract tot medio 2022 bij de club, maar KV Mechelen is nog van plan om dat te verlengen.

Daarnaast voert Malinwa ook nog gesprekken met Lucas Bijker en Igor De Camargo. Het duo zit komende zomer al zonder contract, al is KV Mechelen dus van plan om langer door te gaan met het tweetal.

Verder zoekt KV Mechelen ook nog een nieuwe uitdaging voor Steven Defour. De middenvelder stopt aan het einde van het seizoen met voetballen. Hij kan echter bij de club blijven en in een andere rol werken. KV Mechelen zou hem graag inschakelen in de jeugd, al is het nog niet duidelijk in welke rol precies.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie