Dorsch is ambitieus: Bundesliga is het volgende doel

Dorsch is ambitieus: "Bundesliga is het volgende doel"

Gepubliceerd: vrijdag 16 april 2021 om 14:06vr 16-04-2021 om 14:06

KAA Gent kent een grijs seizoen en wil zich graag dit weekend verzekeren van Play Off 2. Voor Michel Louwagie en Ivan De Witte is Europees voetbal cruciaal voor volgend seizoen. Mocht Europees voetbal toch niet lukken voor de buffalo's dan zal het haast verplicht zijn enkele spelers van de hand te doen.

De coronapandemia bezorgden alle voetbalclubs een financiële kater. Sommige clubs kunnen dat compenseren door het behalen van Europees voetbal, andere clubs zullen enkele spelers moeten verkopen. KAA Gent rekent op Europees voetbal maar mocht dat toch niet het geval zijn dan zullen de Buffalo's zich genoodzaakt voelen om enkele spelers te verkopen.

Roman Yaremchuk wordt al enkele weken in verband gebracht met een transfer, Europees voetbal of niet. De aanvaller zou zo'n slordige 15 miljoen euro moeten oprbengen voor KAA Gent. Naast Yaremchuk wordt ook Niklas Dorsch in verband gebracht met een transfer. Volgens Transfermarkt is zijn marktwaarde gestegen naar 7 miljoen euro. "De komende weken zullen we zien wat de toekomst brengt", vertelt Dorsch aan Transfermarkt.

"Het EK U21 was een goed platform om me in de kijker te spelen, terwijl ik bij Gent wat minder speelde. Als er een passende aanbieding komt, zal ik daar natuurlijk over nadenken. Het is altijd afwachten wat er gebeurt in de zomerse transferperiode. Ik kan me nog met de nationale beloften in de kijker spelen in de eindfase van het EK en dat zou ik ook graag doen. Daarna zullen we wel zien. De Bundesliga is mijn volgende doel, ik wil me ook in Duitsland laten gelden", aldus een ambitieuze Niklas Dorsch.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws