Neymar vol lof over Mbappé: Aan hem heb ik mijn geluk in Parijs te danken

Neymar vol lof over Mbappé: "Aan hem heb ik mijn geluk in Parijs te danken"

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 10:23di 13-04-2021 om 10:23

Dat Neymar zich al bijna vier jaar erg goed voelt bij Paris Saint-Germain heeft hij naar eigen zeggen vooral te danken aan de hulp van één ploeggenoot. De Braziliaan is zeer gelukkig met het feit dat Kylian Mbappé naast hem speelt in de aanval van de Parijzenaren.

Neymar en Mbappé maakten in de zomer van 2017 de overstap naar Parijs. Neymar kwam van FC Barcelona, Mbappé van AS Monaco. De 22-jarige Fransman bracht Neymar vanaf dag één veel bij over de Franse cultuur. "Hij heeft mij veel geleerd over hoe het is om Frans te zijn en wat de Franse mentaliteit inhoudt. Aan hem heb ik mijn aanpassing en daarmee mijn geluk hier in Parijs voor een groot deel te danken", vertelt de spelmaker in gesprek met France Football.

Niet alleen buiten de lijnen, maar ook binnen de lijnen is Neymar vol lof over Mbappé. "Ik heb altijd gezegd dat hij onze Golden Boy was. Snelheid is niet alles, je moet ook slim zijn om het goed te kunnen gebruiken", stelt de Braziliaan, die vindt dat Mbappé dat als geen ander kan. "Hij is niet alleen slim en snel, hij heeft ook nog eens een fantastische dribbel."

Neymar is Mbappé erg dankbaar voor alle hulp die hij van de jonge Fransman heeft gekregen sinds zijn komst naar PSG. "Hij is een zeer mooi mens. Daarom kunnen we vanaf het eerste moment al zo goed met elkaar. Hij is aardig voor iedereen, beleefd en altijd blij."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws