Breaking news

Geen proflicentie toegekend aan Moeskroen voor volgend seizoen

Verschaeren eindelijk weer bij Anderlecht, Rode Duivels nog niet voor morgen

Verschaeren eindelijk weer bij Anderlecht, Rode Duivels nog niet voor morgen

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 15:54do 04-03-2021 om 15:54

Laatste update: donderdag 4 maart 2021 om 23:38do 04-03-2021 om 23:38

Yari Verschaeren maakte woensdag zijn comeback bij RSC Anderlecht. Na drie maanden van blessureleed viel hij in tegen Cercle Brugge. Kan Verschaeren zich nog in de EK-kern van Roberto Martinez knokken.

Op 11 november van vorig jaar ging het mis voor Verschaeren. Tegen KRC Genk viel de jonge middenvelder geblesseerd uit. Eerst vreesde men een kuitbeenbreuk. Gelukkig was het niet zo erg. De middenvelder had 'slechts' een zware ontwrichting en moest geen kruis maken over zijn seizoen.

De afgelopen maanden stonden bij Verschaeren in het teken van revalidatie. Woensdag in de 72e minuut tegen Cercle Brugge ging bij Anderlecht het bordje met daarop het nummer 51 de lucht in en mocht Verschaeren invallen. Met Anderlecht sleepte hij een 1-0 zege over de eindstreep.

Bij Anderlecht moet Verschaeren zich de komende weken terug in de ploeg knokken. Pas daarna is een selectie voor de Rode Duivels weer een mogelijkheid. De WK-kwalificaties van België tegen Wales (24 maart) en Tsjechië (27 maart) lijken evenwel nog te vroeg te komen voor de zesvoudige Rode Duivel.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou jij Verschaeren opnemen in de EK-selectie van de Rode Duivels?

Ja
45%
Nee
55%
(84 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws