'Ook Anderlecht is slachtoffer van financiële problemen bij Inter'

'Ook Anderlecht is slachtoffer van financiële problemen bij Inter'

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 13:00do 04-03-2021 om 13:00

Laatste update: donderdag 4 maart 2021 om 13:03do 04-03-2021 om 13:03

Inter staat er financieel niet al te best voor. Jiangsu Suning FC, de Chinese zusterclub van Inter, ging al op de fles. Ook Anderlecht heeft last van die problemen. 

Inter is op zoek naar maar liefst 200 miljoen euro om alle achterstallige rekeningen te betalen. Anderlecht is één van de clubs die nog wacht op geld, want het moet nog een opleidingsvergoeding van 1,1 miljoen euro krijgen voor de transfer van Romelu Lukaku naar Inter.

Manchester United is veruit de grootste eiser met een schuld van liefst 50,6 miljoen euro. Het plan was sowieso om de transfer van Lukaku in schijven te betalen, maar Inter heeft de laatste schijf van vijf miljoen euro volgens Corriere dello Sport al gemist. Door die gemiste betaling kan Man U nu het resterende bedrag in één keer eisen.

Inter probeert de brand te blussen door spelers aan te bieden aan Man U. Lautaro Martinez of Milan Skriniar, die allebei ongeveer vijftig miljoen euro waard zijn, komen in aanmerking. Dat laatste wordt door de Engelsen wel ontkend. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws