Beiranvand overtuigt bij Antwerp FC, Vercauteren is helemaal overtuigd

Beiranvand overtuigt bij Antwerp FC, Vercauteren is helemaal overtuigd

18-01-2021 10:15
14

Is het dan toch nog geen einde verhaal voor Alireza Beiranvand bij Royal Antwerp FC. De Iraniër kreeg tegen KAA Gent nog eens een kans én kon imponeren. Goed genoeg om ook in doel te blijven staan?

Na mindere prestaties tegen Tottenham, Club Brugge en KV Mechelen leek de partij tegen KAA Gent de laatste kans te gaan worden voor Beiranvand. Hij beging tegen de Buffalo's wel een (lichte) penaltyfout, maar kon met een ultieme redding wel punten pakken voor Antwerp.

Hij kreeg achteraf dan ook veel lof van ploegmaats. "De steken die we lieten vallen, heeft Ali goed opgeraapt", gaf Ritchie De Laet aan. "De nul houden, een penalty die niet binnen ging, een belangrijke save. Meer moet dat niet zijn", reageerde Jérémy Gélin bij Het Laatste Nieuws.

Ook Frank Vercauteren spaarde de lof niet. "Alireza's prestaties zijn groeiende. Hij beantwoordt stilaan aan de verwachtingen. We zoeken doelmannen die alles kunnen: een hoge verdediging voor zich of een lage. Dat hij een lijnkeeper is? Alireza heeft voldoende kwaliteiten om dat allemaal te kunnen", besloot hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie