Vercauteren: Tevreden met de prestatie en het resultaat

Vercauteren: "Tevreden met de prestatie en het resultaat"

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 15:52zo 17-01-2021 om 15:52

Frank Vercauteren won met Royal Antwerp FC met 0-1 op het veld van KAA Gent. Vercauteren won in zijn eerste wedstrijd met een goede organisatie, de trainer was dan ook tevreden over zijn team. 

Antwerp won met 0-1 van KAA Gent dankzij een doelpunt van Hongla. De bezoekers kwamen met een goede organisatie en loerden vooral op de omschakeling. Vercauteren stond na de overwinning Eleven Sports te woord en blikte tevreden terug. "Er zijn van die dingen die beter kunnen en daar moeten we op verder werken, maar na een goede week ben ik tevreden over de organisatie. De penalty was het kantelmoment in de wedstrijd. Onze organisatie was goed tegen een goed KAA Gent", liet Vercauteren weten over de wedstrijd.

De trainer probeert een nieuw systeem in de ploeg te krijgen maar dat vergt tijd. Vooral in balbezit was dat te merken. "Het is een nieuw systeem voor de spelers en dat vergt tijd en moeite om in te passen. Het is een heel andere spelstijl dan mijn voorganger, maar de spelers zullen het wel rap oppikken", zei de nieuwbakken trainer van Royal Antwerp.

Doelman Beiranvand kreeg afgelopen weken wat kritiek op zijn prestaties maar hij keepte vandaag een goede wedstrijd en dat zag ook Vercauteren. "Als Beiranvand in doel staat mag er eigenlijk geen discussie zijn over de doelman. Hij speelt een goede wedstrijd en doet een paar belangrijke reddingen, we zullen hem het nodige vertrouwen geven en dan zal je zien dat hij enkel maar zal groeien", sloot Vercauteren af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws