‘Panathinaikos en Bölöni kijken weer rond in JPL en kloppen aan bij Zulte’

‘Panathinaikos en Bölöni kijken weer rond in JPL en kloppen aan bij Zulte’

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 17:00do 14-01-2021 om 17:00

Laatste update: dinsdag 19 januari 2021 om 10:27di 19-01-2021 om 10:27

Zulte Waregem is aan een wisselvallig seizoen bezig, maar momenteel blijft Essevee wel uit de gevarenzone. Toch is het team van Francky Dury nog populair bij de scouts, want Abdoulaye Sissako is gegeerd bij enkele buitenlandse clubs.

RMC Sports meldt namelijk dat drie teams aan de mouw van Sissako trekken. Bristol City en Milwall FC zijn twee clubs die uitkomen in de Engelse Championship. Allebei lieten ze hun oog vallen op de middenvelder van Zulte Waregem. Verder toont ook een derde team interesse in Sissako, maar om wie het gaat is niet duidelijk.

Sissako komt sinds de zomer van 2019 uit voor Zulte Waregem, waar hij vorig seizoen steevast een basisplaats had. Dit jaar zwerft de Malinees wat tussen de bank en de startelf, maar toch kwam hij reeds in zestien wedstrijden in actie. Zijn contract bij Zulte Waregem loopt nog tot medio 2022, terwijl zijn marktwaarde op 1,5 miljoen euro wordt geschat.

Update: Het Belang van Limburg meldt dat ook het Panathinaikos van coach Laszlo Bölöni geïnteresseerd is in Abdoulaye Sissako. De Griekse topclub zou de 22-jarige middenvelder graag willen huren, maar Zulte werkt voorlopig niet mee. Hij heeft nog een contract tot juni 2022. Eerder werd ook Didier Lamkel Zé van Antwerp in verband gebracht met Panathinaikos.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Zulte Waregem hem laten gaan?

Ja
71%
Nee
29%
(123 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws