Club Brugge heeft eerste prijs beet: Blauw-Zwart wint de Proximus ePro League

Club Brugge heeft eerste prijs beet: Blauw-Zwart wint de Proximus ePro League

27 april - 15:29
4

In de Jupiler Pro League beloven het nog spannende Play-Offs te worden. In de Proximus ePro League kennen we sinds zaterdag de kampioen. Club Brugge ging met de titel aan de haal dankzij gamer Rudi Ekmen. 

In de Proximus ePro League nemen de Belgische clubs het tegen elkaar op in EA FC 24, het voormalige FIFA-spel van EA Sports. Zaterdag stond de finaledag op het programma met de kwartfinales, de halve finales en de finale. In de eindstrijd stonden de eSporters van Club Brugge en Union tegenover elkaar in een best of three. Uiteindelijk haalde Rudi Ekmen van Blauw-Zwart het.

Herbeleef de finaledag van de Proximus ePro League

Hoe voelt Ekmen zich nu? "Geweldig, zeker na drie jaar in deze competitie. Ik vond mij de voorbije drie jaren al de favoriet. Maar het kwam er nooit uit. De trofee is nu van mij, éindelijk. Ik wil de trofee elke dag zien. Iedereen die mij kent, weet hoeveel tijd ik hierin gestoken hebben. Een feestje? Ik moet straks nog gaan werken. Het mag niet te laat worden”, aldus de winnaar", reageerde winnaar bij Eleven Sports.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.