KRC Genk zal toch moeten knokken om in de top vier te eindigen

"KRC Genk zal toch moeten knokken om in de top vier te eindigen"

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 09:30ma 23-11-2020 om 09:30

Bij KRC Genk wist men zondag te overtuigen met de winst tegen Royal Excel Moeskroen (4-1). De Limburgers stijgen daardoor naar een gedeelde tweede plek en dromen al van de titel. Wilfried Van Moer is toch niet helemaal overtuigd.

"Zoals verwacht begon Van den Brom bij Genk met een zege tegen Moeskroen. De eerste helft was echt niet goed, maar een goal vlak voor rust zorgde voor vertrouwen. De tweede helft was pakken beter, met een sterke Bongonda en Ito. Een goed begin voor Van den Brom, die logischerwijs niet veel veranderde na de knappe reeks onder Thorup", analyseert Van Moer bij Het Belang van Limburg.

Door die zege en de sterke reeks begint men bij Genk al te dromen van een titel. Maar volgens Van Moer zal het nog bijzonder moeilijk worden voor Genk. "Racing staat nu tweede. Iets wat ze een paar weken geleden nooit hadden verwacht. Niks lukte toen, de spelers waren ontevreden en de trainer werd ontslagen. Je ziet hoe snel het kan veranderen. Maar om bij de vier eerste te zijn, moeten ze toch nog serieus gaan knokken", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws