Mirakeldoelpunt redt Montanier bij Standard: Dat had ik nog niet meegemaakt

Mirakeldoelpunt redt Montanier bij Standard: "Dat had ik nog niet meegemaakt"

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 15:24zo 22-11-2020 om 15:24

Een mirakeldoelpunt van Arnaud Bodart heeft de donkere wolken boven Sclessin een beetje verdreven. Standard Luik stevende tegen Eupen af op een eerste verlies in eigen huis, maar de doelman stak daar een stokje voor. En dat zorgde voor vreugde bij zijn coach Philippe Montanier.

De Fransman lag de voorbije weken een beetje onder vuur bij de Rouches na enkele nederlagen, maar hij hoopt dat zijn ploeg opnieuw vertrokken is. "We kunnen heel tevreden zijn met dit miraculeuze punt, nadat we de hele tweede helft met z’n tienen speelden", vertelde Montanier aan Sporza. "We hebben het maximum gegeven met tien tegen elf. Een doelpunt van de keeper in de 96e minuut, dat had ik nog niet meegemaakt in mijn carrière, noch als speler, noch als trainer."

"Ik ben ook tevreden over de ingesteldheid van de spelers. In de eerste helft hadden we het technisch wel beter kunnen doen, en natuurlijk is het zonde dat je na de 1-0 meteen de gelijkmaker slikt. Daar moeten we meer geconcentreerd zijn en meer compact staan. Maar alles bij elkaar denk ik dat we tevreden mogen zijn met dat punt", besloot de coach van de Rouches.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws