Clement geeft gewisselde Dennis een veeg uit de pan: Ik had er meer van verwacht

Clement geeft gewisselde Dennis een veeg uit de pan: "Ik had er meer van verwacht"

08-11-2020 23:27
13

Club Brugge kon de drie punten meegraaien aan de kust, al speelde het weer niet al te overtuigend tegen KV Oostende: 1-3. Vooral Emmanuel Dennis viel door de mand. De Nigeriaan worstelt nu al weken met een vertrouwenscrisis. Ook Philippe Clement weet het even niet meer.

"Ik vond Dennis vandaag niet overtuigend en ik had er meer van verwacht", geeft de trainer van Club Brugge grif toe op de officiële clubwebsite. "Ik zal samen met hem een individuele analyse doen om verder te bouwen naar de volgende maanden toe." Dennis kreeg een plekje diep in de punt, zoals hij dat in de Champions League ook al enkele keren moest doen. Dat lijkt niet helemaal zijn dada te zijn.

Uiteindelijk was de off-day van Dennis niet bepalend. "We hebben vandaag nu wel de doelpunten gemaakt. Dat is de waarheid gewoon", benadrukt Clement. "Daarom is het positief. Mijn groep heeft gereageerd, wat ik hen gevraagd had. Tegen Dortmund en nu ook. En je ziet ook heel de beleving dat er in die groep zit en dat moeten we de volgende maanden meepakken."