'Eerste bod van Atalanta op Dennis ligt onder de onderling afgesproken 25 miljoen'

'Eerste bod van Atalanta op Dennis ligt onder de onderling afgesproken 25 miljoen'

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 15:12do 06-08-2020 om 15:12

De competitie mag dit weekend dan wel van start gaan, bij veel clubs blijft het bang afwachten of enkele sterkhouders niet alsnog andere oorden opzoeken. Zelfs bij kampioen Club Brugge leeft die angst, voornamelijk rond Emmanuel Dennis. Atalanta Bergamo heeft alvast een poging gewaagd.

Volgens Own Goal Nigeria zou de Italiaanse club van Timothy Castagne een eerste bod uitgebracht hebben bij Club Brugge. Dat hebben de West-Vlamingen echter van tafel geveegd. Onvoldoende, klonk het. Hoeveel Atalanta net in gedachten had, is niet bekend. De revelatie eindigde als derde in de onlangs afgesloten Serie A en kan zich zo voor het tweede jaar op rij verheugen op de Champions-League-jackpot. Overigens stootte Atalanta in de huidige editie door tot de kwartfinales.

De oprukkende macht uit het Italiaanse voetbal ziet dus wel wat in Dennis, maar of die Brugge deze zomer nog zal verlaten, valt af te wachten. De Nigeriaanse bron weet dat de flankaanvaller een akkoord heeft gesloten met Blauw-Zwart. Als een gegadigde partij 25 miljoen euro wil ophoesten, zal Club geen strobreed in de weg leggen. Dat zou betekenen dat het bod van Atalanta dus minder hoog lag.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Geloof jij dat Club Dennis voor 25 miljoen euro laat vertrekken?

(253 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws