'Vanheusden in beeld bij Inter, maar er is ook Spaanse en Nederlandse interesse'

'Vanheusden in beeld bij Inter, maar er is ook Spaanse en Nederlandse interesse'

11-07-2020 08:35 Laatste update: 09:08
4

Standard ontving eerder deze week een bod van 1,5 miljoen euro van Al Ain voor Maxime Lestienne, maar de Rouches weigerden. Een andere pion die gegeerd is op de transfermarkt, is Zinho Vanheusden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Vorig seizoen nam Standard de belofteninternational voor 12,5 miljoen euro over van Internazionale. De Italiaanse topclub werd onlangs al gelinkt aan terugkeer van Vanheusden voor een transfersom van twintig miljoen euro, maar tot concrete stappen kwam het nog niet.

Verder is er interesse uit Spanje, maar ook Nederland. Daarbij wordt dan meteen gedacht aan AFC Ajax, wellicht de enige club die financieel in staat is om Vanheusden weg te plukken uit Luik. Verder is er ook buitenlandse interesse voor sterkhouders als Samuel Bastien, Gojko Cimirot en Selim Amallah.

Toch hoeven de Standard-supporters niet te vrezen voor een leegloop. CEO Grosjean geeft namelijk aan dat er enkel bij een juist bedrag gepraat wordt over een uitgaande transfer. Komend seizoen mikken de Luikenaars opnieuw op een plaats in de top-vier.