'Manchester United houdt gehuurde spits op de valreep aan boord'

'Manchester United houdt gehuurde spits op de valreep aan boord'

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 13:57zo 31-05-2020 om 13:57

Manchester United begint mogelijk tóch met Odion Ighalo aan de Premier League-herstart. Volgens Sky Sports nadert de Engelse grootmacht een akkoord met Shanghai Shenhua.

Ighalo maakte op de laatste dag van de winterse transferperiode de overstap van Shanghai Shenhua naar Manchester United. De huurovereenkomst loopt zondag af, maar dat betekent niet dat de Nigeriaanse spits vertrekt uit Engeland. Manchester United en Shanghai Shenhua zijn in gesprek over een verlengde huurperiode, waardoor Ighalo het restant van het Premier League-seizoen op Old Trafford zou kunnen voetballen.

Volgens Sky Sports hoopt United op nog meer: in het meest ideale scenario blijft Ighalo zelfs tot januari verbonden aan de Engelse grootmacht. De dertigjarige spits zou graag in Engeland willen blijven. In acht wedstrijden voor United was hij vier keer trefzeker. Ighalo kan overigens ook voor twee jaar bijtekenen bij Shanghai Shenhua, tot de zomer van 2024. In de Premier League rolt de bal weer vanaf woensdag 17 juni.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws