'Ajax sluit zich aan in rij geïnteresseerde topclubs voor Bruno Fuchs'

'Ajax sluit zich aan in rij geïnteresseerde topclubs voor Bruno Fuchs'

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 15:51di 26-05-2020 om 15:51

Ajax heeft interesse in Bruno Fuchs. Volgens het Braziliaanse Revista Colorada volgen de Amsterdammers de verdediger van Internacional al sinds eind 2018.

Ajax is zeker niet de enige club met belangstelling voor 21-jarige Fuchs. Ook AC Milan, Arsenal en Manchester City hebben interesse getoond in de centrale verdediger. Fuchs heeft bij Internacional nog een contract tot medio 2023, waardoor de club zeker vijftien miljoen euro wil ontvangen. De verdediger heeft nog niet heel veel ervaring op het hoogste niveau: hij speelde tot nu toe dertien wedstrijden voor Internacional. Fuchs maakt deel uit van Jong Brazilië en won in 2019 met zijn land het jeugdtoernooi van Toulon.

Ajax kan komende zomer nog wel defensieve versterking gebruiken, met een worstelende Edson Álvarez en Lisandro Martínez die naar het middenveld is doorgeschoven. Bovendien is nog onzeker wat er met Joël Veltman gaat gebeuren. De verdediger heeft er geen geheim van gemaakt een buitenlands avontuur aan te willen gaan en heeft nog maar een contract voor één seizoen in Amsterdam. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws