Ex-jeugdspeler Standard droomt niet meer van terugkeer: 'Liefde is minder'

Ex-jeugdspeler Standard droomt niet meer van terugkeer: 'Liefde is minder'

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 18:45ma 25-05-2020 om 18:45

Standard haalde de voorbije jaren met onder andere Mehdi Carcela, Paul-José Mpoku en Sébastien Pocognoli flink wat spelers terug naar Luik. In het buitenland heeft Standard ook nog heel wat spelers rondlopen die eerder uitkwamen voor de Rouches. Eén speler lijkt niet meteen van plan om terug te keren.

De 23-jarige aanvaller Hugo Cuypers werd door Standard opgeleid, maar ziet het niet meteen zitten om terug te keren. "Mijn liefde voor Standard is verminderd", zegt de aanvaller van Olympiakos in Sport/Voetbalmagazine.

"Ze hebben mij een degelijke opleiding gegeven en het is de club van de stad waar ik ben opgegroeid. En daar stopt het. Ik loop vandaag totaal niet met het gevoel rond dat het een droom zou zijn om ooit op Sclessin te spelen", geeft hij aan.

Cuypers werd in de zomer van 2017 weggehaald door het Griekse Ergotelis. Daar speelde hij zich in de kijker van topclub Olympiakos, dat hem afgelopen zomer overnam. De club leende hemd daarop meteen uit aan de Franse Tweedeklasser AC Ajaccio. Daar was de spits dit seizoen goed voor vijf doelpunten en vijf assists in 22 partijen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws