'Hoedt (Antwerp) zoekt club: management gooit lijntjes uit en belt met Italië'

'Hoedt (Antwerp) zoekt club: management gooit lijntjes uit en belt met Italië'

Gepubliceerd: woensdag 8 april 2020 om 13:53wo 08-04-2020 om 13:53

Wesley Hoedt (Royal Antwerp FC) wordt door zijn management aangeboden in Italië. De technische afdeling van Bologna, waar Stefano Denswil (ex-Club Brugge) onder contract staat, heeft te horen gekregen dat de Nederlander vanaf volgend seizoen beschikbaar is.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Hoedt (26) staat onder contract bij Southampton en is door de club al verhuurd aan Celta de Vigo en dit seizoen aan Antwerp. De kans is klein dat de Engelse club hem volgend seizoen wel nodig heeft en daarom gooit zijn management alvast lijntjes uit. Bologna is op de hoogte van de beschikbaarheid van Hoedt en neemt de optie momenteel in overweging. 

Hoedt speelde al twee seizoenen bij SS Lazio en heeft dus een verleden in de Serie A. De club verkocht hem in 2017 voor zeventien miljoen euro aan Southampton. In Nederland speelde Hoedt voor AZ.

Hoedt gaf onlangs in gesprek met Voetbal International aan open te staan voor een terugkeer naar Nederland. "Maar het is geen absolute must. Dat heeft ook met de vele kunstgrasvelden te maken, dat vind ik niet aantrekkelijk. Maar als een Nederlandse topclub informeert, zou ik daar zeker over nadenken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws