Pique geeft blessureupdate bij Barcelona en heeft belangrijk Clásico-nieuws

Pique geeft blessureupdate bij Barcelona en heeft belangrijk Clásico-nieuws

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 13:13wo 26-02-2020 om 13:13

Gerard Piqué verwacht zondag gewoon van de partij te zijn in El Clásico tegen Real Madrid. De verdediger van FC Barcelona liep dinsdagavond een lichte enkelblessure op in het Champions League-duel met Napoli (1-1).

De zorgen waren groot bij de Catalanen, toen Piqué zich in de slotfase verstapte in het Stadio San Paolo. De routinier liet zich vervangen door Clément Lenglet, maar hij lijkt niet lang aan de kant te staan. De 33-jarige mandekker stelde de Spaanse media gerust bij het verlaten van het stadion in Napels. Hoewel hij enigszins hinkte, gaf hij aan zich goed te voelen na de eerste behandelingen.

Piqué gaat er dan ook vanuit dat hij kan starten tegen Real Madrid, melden meerdere Spaanse media. De Catalanen gaan zondag op bezoek in het Estadio Santiago Bernabéu. De inzet is groot: de Catalanen en de Madrilenen zijn in een nek-aan-nekrace verwikkeld in de Primera Division. De ploeg van Quique Setién heeft momenteel twee punten meer dan de aartsrivaal.

Barça kan zich meer blessureleed nauwelijks permitteren. Met Sergi Roberto en Jordi Alba ontbreken al twee basisspelers achterin.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws