VP Rapport: Horrordebuut Vandevoordt, maar één speler spant de kroon

10-12-2019 21:15 Laatste update: 11-12-2019 11:09
8

KRC Genk heeft ook de laatste wedstrijd van de Champions League niet goed kunnen afsluiten. De Limburgers kwamen al vroeg op achterstand en uiteindelijk werd het 4-0. VoetbalPrimeur zorgt voor een VP Rapport van KRC Genk.

Vandevoordt – 3,5
Ging na een minuut meteen de fout in door pressing van Mertens en een moeilijke terugspeelbal van zijn defensie. Milik kon zo de vroege 1-0 binnen leggen. Maakte ook, al dan niet terecht, een strafschopfout. Kreeg uiteindelijk vier goals om de oren.

Maehle – 5
Net als heel de verdediging van KRC Genk: wankel. Kwam aanvallend soms mee.

Dewaest – 4
Had geen verhaal tegen de voorhoede van Napoli.

Lucumi – 2
Had soms communicatieproblemen met Vandevoordt en gaf een moeilijke terugspeelbal op de 1-0 van Napoli. Ging ten onder tegen de Napolitaanse aanval en druk. Leek onbeholpen bij elk doelpunt in de eerste helft.

De Norre – 4
Net als zijn collega-back ging De Norre af en toe mee naar voren. Speelde ongelukkig tweede doelman en veroorzaakte een strafschop door handsbal. De Norre werd tien minuten voor tijd vervangen door Neto Borges.

Ito – 4,5
Had soms een dribbel in huis, maar liep zich veel vast. Ianis Hagi kwam in zijn plaats zo’n twintig minuten voor tijd.

Hrosovsky – 5
Was niet opgewassen tegen het middenveld van Napoli

Berge – 5
Liep vaak verloren en ook in de duels leek Berge niet te kunnen strijden met Napoli.

Paintsil – 5
Zorgde voor gevaar, maar kwam er niet genoeg uit om Napoli écht in problemen te brengen.

Onuachu – 3,5
Had een grote kans op de gelijkmaker, maar miste zijn schot volledig. Moest ook vlak voor rust scoren, maar schoot over.