Trebel draait mee bij de beloften: 'Niet ondenkbaar dat hij speelt tegen Standard'

Trebel draait mee bij de beloften: 'Niet ondenkbaar dat hij speelt tegen Standard'

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 16:40di 10-12-2019 om 16:40

RSC Anderlecht deed het zondag tegen Sporting Charleroi (0-0) met een elftal dat gemiddeld 20,9 jaar oud was. Dat bleek een record: nooit eerder was Anderlecht zo jong. Zondag wacht echter een verplaatsing naar Standard Luik, waar mannen voorkeur genieten op jongens. Dat kan Adrien Trebel als muziek in de oren klinken.

Trebel is terug fit na een blessure, maar bleef tegen Charleroi 90 minuten lang aan de bank gekluisterd. Maandagavond mocht de linkspoot wel aantreden bij de beloften. Stoomt Anderlecht hem klaar voor het duel op Standard? Volgens Het Nieuwsblad is het 'niet ondenkbaar' dat Trebel op Sclessin het vuile werk moet opknappen.

De krant herinnert eraan dat Anderlecht min of meer hetzelfde principe hanteerde bij de uitwedstrijd tegen Club Brugge in september. Toen dropte Vincent Kompany Trebel zowat vanuit het niets in de basis om het krachtige middenveld van Club partij te geven. Uiteindelijk haalde die ingreep weinig uit: Blauw-Zwart klopte Anderlecht met 2-1.

Tot op heden kwam Trebel niet verder dan drie duels voor Anderlecht, in totaal goed voor zo'n 250 minuten. Naast de topper tegen Club Brugge deed de Fransman ook mee in de wedstrijden tegen Sint-Truiden (4-1) en KAS Eupen (0-0).

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Trebel een meerwaarde zijn voor Anderlecht op bezoek bij Standard?

(80 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws