DERBY! Man City en De Bruyne zorgen tegen Utd voor doelpuntenfestival

DERBY! Man City en De Bruyne zorgen tegen Utd voor doelpuntenfestival

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 22:00vr 06-12-2019 om 22:00

Laatste update: zaterdag 7 december 2019 om 18:01za 07-12-2019 om 18:01

We krijgen zaterdag zoals vanouds nog eens een lekkere Manchester Derby. Het Man City van Kevin De Bruyne tegen een twijfelend Man Utd. Bookmaker Ladbrokes heeft nog een schitterende promotie klaar voor deze partij!

DERBY! Man City en De Bruyne zorgen voor doelpuntenfestival tegen United! KLIK HIER!

Als we heel wat doelpunten krijgen in de topper tussen de twee aartsrivalen, krijg je maar liefst 6 keer je inzet terug. Daarvoor moeten zowel Man City als Man Utd gaan scoren. Krijgen we dat ook te zien? Wij geloven van wel!

Lees verder onder de afbeelding

Man City
Bij Manchester City staat telkens één ding vast. We krijgen doelpunten te zien in de partijen van de Citizens. De titelkandidaat scoorde dit seizoen al maar liefst 43(!) keer. Dat zijn 6 doelpunten meer dan leider Liverpool. De ploeg van Pep Guardiola afstoppen? Dat blijkt bijzonder moeilijk te zijn.

Maar in tegenstelling tot vorig seizoen doet de verdediging het dit seizoen niet al te best. Maar liefst 17 tegendoelpunten al dit seizoen. Daarmee staat het op een vijfde plek in de stand en doet het slechter dan onder andere Wolverhampton en Sheffield United. Dat belooft voor zaterdag.

Man Utd
Want ook Manchester United slikt dit seizoen weer makkelijk doelpunten. Het zit al aan achttien stuks dit seizoen. Verdedigend heeft Ole Gunnar Solskjaer dus zeker nog wat werk voor de boeg.

Aanvallend lijkt het de laatste weken dan weer beter te lopen bij Man Utd. Het scoorde minstens 2 keer in de laatste 4 competitiewedstrijden, mede dankzij man in vorm Marcus Rashford. In zijn laatste 8 wedstrijden voor Man Utd scoorde hij maar liefst 9 keer. Nu zal hij ook in de derby proberen scoren.

DERBY! Man City en De Bruyne zorgen voor doelpuntenfestival tegen United! KLIK HIER!

Gok met mate, 18+.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie wint de derby?

(169 stemmen)

Bekijk het laatste nieuws