Neymar-speculatie neemt toe: 'Zolang de situatie niet is opgelost speelt hij niet'

Neymar-speculatie neemt toe: 'Zolang de situatie niet is opgelost speelt hij niet'

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 om 19:05zo 25-08-2019 om 19:05

Zolang er geen duidelijkheid is over de toekomst van Neymar, zal de Braziliaan niet in actie komen voor Paris Saint-Germain. Dat heeft trainer Thomas Tuchel, die wel een beetje klaar is met de situatie rondom zijn sterspeler, duidelijk gemaakt.

De afwezigheid van Neymar bij de wedstrijdselectie voor het competitieduel tegen Toulouse deed vermoeden dat er schot komt in de transfersoap rondom de Braziliaan, die aast op een terugkeer naar de Primera División. Die geruchten werden niet bepaald getemperd door zijn trainer bij de Parijzenaars. "Zolang de situatie niet is opgelost, zal Neymar niet spelen", tekent AS op een persconferentie op uit de mond van Tuchel.

"Hij traint goed, heeft hard gewerkt om te herstellen van zijn blessures en is gewoon in staat om te spelen, maar de club wil het niet hebben", gaat de Duitse oefenmeester verder. "De situatie stoort ons, omdat het de voorbereidingen van het team niet ten goede komt. Het ligt niet aan Neymar zelf, iedereen weet dat hij gefocust is en gewend is aan dit soort omstandigheden. Dat is normaal bij grote spelers."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws