Eerste stoel wankelt: Logisch dat de positie van Custovic onder druk staat

Eerste stoel wankelt: "Logisch dat de positie van Custovic onder druk staat"

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 om 11:45zo 25-08-2019 om 11:45

Na vijf speeldagen valt er nog steeds geen trainersontslag te noteren in de Jupiler Pro League, maar dat zou wel eens niet lang op zich kunnen laten wachten. De troon van Adnan Custovic bij Waasland-Beveren wankelt fel. Sportief manager Danny De Maesschalck geeft tekst en uitleg.

Zaterdagavond ging Waasland-Beveren met 1-0 onderuit bij concurrent Cercle Brugge, waardoor het de rode lantaarn toegedeeld kreeg. "Zowel op Eupen als op Cercle Brugge vond ik dat we de wedstrijd in handen hadden en waren er ook mogelijkheden voor ons, maar telkens verliezen we. Dat is een enorme teleurstelling", klinkt het ontgoocheld bij Sporza.

Het bestuur steekt de hand ook in eigen boezem. "Iedereen heeft gezien dat er nog versterking moet komen, dat hebben we zelf ook altijd gezegd", aldus De Maesschalck. "Zeker in het offensieve compartiment hebben we daar nood aan, dat is duidelijk. We werken er hard aan, alleen is het met ons budget niet zo makkelijk om die dingen rond te krijgen."

Desondanks blijft ook Custovic niet buiten schot. "Of de trainer nu onder druk staat? Dat lijkt me logisch als je als club in die positie staat", is De Maesschalck eerlijk. "Die druk legt hij zichzelf ook op. Zondagvoormiddag hebben we een evaluatie met de directie. Die was sowieso al gepland. De positie van de trainer zal daar ook zeker ter sprake komen, maar het is te vroeg om daar al iets over te zeggen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Custovic op de volgende speeldag nog trainer van Waasland-Beveren, denk je?

(96 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws