Vermoedelijke elf Club Brugge: 'Deli start tegen LASK al dan niet met pijnstiller'

Vermoedelijke elf Club Brugge: 'Deli start tegen LASK al dan niet met pijnstiller'

Gepubliceerd: dinsdag 20 augustus 2019 om 13:40di 20-08-2019 om 13:40

Het is aftellen naar de aftrap bij LASK - Club Brugge. Om 21u zal het eerste fluitsignaal klinken voor de heenwedstrijd in de laatste voorronde van de Champions League. Dit zijn de verwachte opstellingen van beide ploegen.

De voorbije week draaide bij Club Brugge zo goed als alles om de inzetbaarheid van Simon Deli. De centrumverdediger liep een enkelblessure op tijdens de return in Kiev (3-3), waarna hij de ontmoeting met KAS Eupen (0-0) aan zich voorbij moest laten gaan. Zelfs voor de reis naar Oostenrijk werd zijn enkel nog ingepakt.

Het werd een race tegen de klok, maar Het Laatste Nieuws meent dat de 27-Ivoriaan tijdig is klaargestomd voor de belangrijke confrontatie van dinsdagavond. Zo trainde hij maandagavond met de groep mee in Linz. Deli zal al dan niet met pijnstillers starten. Een hele opluchting voor trainer Philippe Clement die centraal achterin al Brandon Mechele mist vanwege een blessure. Matej Mitrovic is de logische stand-in.

Voorin ontbreekt Percy Tau na zijn onterechte rode kaart vanuit de vorige voorronde. Krépin Diatta neemt naar verwachting zijn plaats in. Het Nieuwsblad houdt er rekening mee dat Dennis naar de rechterkant verhuist.

De vermoedelijke elf van LASK (3-4-3): Schlager; Wiesinger, Trauner, Pogatetz; Ranftl, Holland, Michorl, Renner; Goiginger, Klauss, Tetteh

De vermoedelijke elf van Club Brugge (4-3-3): Mignolet; Mata, Mitrovic, Deli, Sobol; Rits, Vormer, Vanaken; Diatta, Okereke, Dennis

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws