De Boeck en Lokeren in de hoek waar de klappen vallen: Er is veel veranderd

De Boeck en Lokeren in de hoek waar de klappen vallen: "Er is veel veranderd"

19-08-2019 08:15
3

Het gaat momenteel niet goed met Sporting Lokeren. Na drie speeldagen telt het in de Proximus League amper één punt. Trainer Glen De Boeck maakt zich voorlopig evenwel weinig zorgen.

Na de degradatie hoopte Lokeren snel weer te promoveren naar de Jupiler Pro League, maar momenteel is het 1B nog zoekende. Na een nederlaag tegen Beerschot (1-0) en een gelijkspel tegen Lommel (0-0) ging Lokeren dit weekend met 3-1 de boot in tegen Union.

Na de match tegen Union sprak De Boeck met Sporza. "Er is een aantal zaken belangrijk in een voetbalmatch. Ten eerste is dat agressiviteit en duelkracht, ten tweede geen balverlies lijden op je eigen helft en ten derde moet je de kansen die je krijgt afmaken. En dat hebben we niet gedaan."

Bij Lokeren zwaait Roger Lambrecht niet langer meet de plak. "We zijn nog aan het bouwen, want sinds de overname is er veel veranderd in Lokeren. We moeten geduld hebben, maar agressiviteit moet een voetballer altijd hebben. Daar zullen we deze week een hartig woordje over praten", aldus De Boeck.

No Poll