Maandag eerste trainersontslag in de Jupiler Pro League?

Maandag eerste trainersontslag in de Jupiler Pro League?

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 07:28ma 19-08-2019 om 07:28

De Jupiler Pro League is vier speeldagen ver. Voorlopig behielden alle clubs nog het vertrouwen in hun trainer, maar daar kan snel verandering in komen. Volgens Het Laatste Nieuws wankelt de stoel van Adnan Custovic bij Waasland-Beveren.

Na vier speeldagen telt Waasland-Beveren amper één punt. Tegen KAS Eupen speelde het op speeldag drie 1-1 gelijk. Afgelopen weekend verloor het dan weer kansloos met 0-4 van KRC Genk. De resultaten zorgen niet meteen voor groot feest op de Freethiel.

Het bestuur van Waasland-Beveren wil volgens de krant niet met zoveel woorden zeggen dat Custovic ter discussie staat, maar perfect staat de Bosniër er niet meer op. Bij Waasland-Beveren geven ze toe dat er nog transfers nodig zijn: "Maar die zijn pas realiseerbaar eind augustus." De krant vraagt zich af of Custovic ook zo lang krijgt.

Op de volgende speeldag trekt Waasland-Beveren naar Cercle Brugge. De Vereniging is momenteel nog de enige ploeg onder de Waaslanders in de stand. Na vier speeldagen telt Cercle Brugge nul op twaalf.

Poll

Moet Waasland-Beveren Custovic aan boord houden?

(419 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws