'Problemen met het visum van zijn dochter verhinderden reis van Ochoa'

'Problemen met het visum van zijn dochter verhinderden reis van Ochoa'

Gepubliceerd: zondag 21 juli 2019 om 16:15zo 21-07-2019 om 16:15

Laatste update: maandag 22 juli 2019 om 19:35ma 22-07-2019 om 19:35

De fans van Standard kunnen momenteel genieten van hun fandag, met onder meer een oefenmatch tegen Nice. Guillermo Ochoa is niet te zien, zo weet La Dernière Heure.

De Mexicaan werd wel verwacht op die fandag, maar heeft vanmorgen nog verwittigd dat hij niet komt. Ochoa won onlangs met Mexico nog de Gold Cup, het kampioenschap voor Noord- en Centraal-Amerikaanse landen.

Ochoa heeft nog één jaar contract bij Standard en zei na het vorige seizoen al dat hij zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld in Luik. Standard heeft al voorzorgen genomen met de komst van doelman Vanja Milinkovic-Savic. Daarnaast heeft het ook Jean-François Gillet en Arnaud Bodart achter de hand. Het is overigens die laatste die tussen de palen begon tegen Nice. Na de pauze kwam Milinkovic-Savic het veld in.

Update 17u: Alexandre Grosjean, algemeen directeur bij Standard, heeft inmiddels gereageerd op de afwezigheid. "We staan voor een voldongen feit. Het is spijtig, dit is een onprofessionele houding. We gaan dat intern regelen", spreekt hij duidelijke taal.

Update 22/07, 19.35: Ochoa was zondag de grote afwezige tijdens de fandag van Standard. Inmiddels is er meer duidelijk over de reden die hij opgaf voor zijn absentie. "Hij had een probleem met het visum van zijn dochtertje. Hij is dus niet naar België kunnen afreizen", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van CEO Alexandre Grosjean.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws