UPDATE: 'Anderlecht moet niet meer hopen op komst van Nasri'

UPDATE: 'Anderlecht moet niet meer hopen op komst van Nasri'

30-06-2019 23:00 Laatste update: 23:00
22

RSC Anderlecht hoopt met de komst van Vincent Kompany enkele grote namen naar het Astridpark te halen. Het probeerde al bij onder meer Thomas Vermaelen en Nacer Chadli, maar daar blijft het dus niet bij.

Zo schrijft Het Nieuwsblad dat Kompany maar wat graag Samir Nasri naar Anderlecht wilde halen. De Rode Duivel deed navraag bij de 32-jarige middenvelder, die enkele jaren terug nog het mooie weer maakte bij onder meer Manchester City en Arsenal. Tussen 2011 en 2016 was Nasri ploegmaat van Kompany.

De 41-voudig international lijkt echter geen spek voor de bek van Anderlecht. Zo kan de ervaren Fransman rekenen op aanbiedingen uit exotische gebieden waar hij tot vier miljoen euro per jaar kan verdienen. Een bedrag dat het ‘nieuwe’ Anderlecht niet op tafel kan en zal leggen.

Eerder raakte al bekend dat Anderlecht haar aanval wil versterken met Wilfried Bony, ook al ex-Manchester City. Vincent Janssen (Tottenham Hotspur) wordt eveneens genoemd als mogelijke versterking.

UPDATE 30/06 23.00u: Het wordt voor Anderlecht bijzonder moeilijk om Nasri nog aan te trekken. Volgens het Britse HITC toont ook Leed United interesse in de Franse spelmaker.

Marcelo Bielsa, die bij Olympique Marseille nog trainer was van Nasri, zou opnieuw willen samenwerken met Nasri.