UPDATE: 'Niet Standard, niet Sassuolo, maar Arsenal leidt dans voor Vanheusden'

UPDATE: 'Niet Standard, niet Sassuolo, maar Arsenal leidt dans voor Vanheusden'

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 23:56wo 26-06-2019 om 23:56

Het Laatste Nieuws meldt dat de toekomst van Zinho Vanheusden in Italië of Engeland ligt. Standard Luik wilde ver gaan voor de verdediger, maar lijkt alsnog naast het net te vissen.

De onderhandelingen tussen Standard en Internazionale verlopen zeer moeizaam. De Italiaanse club heeft voor 30 juni 45 miljoen euro nodig om aan de regens van de Financial Fair Play te voldoen. Inter wil dan ook veel geld op tafel zien.

Standard zou zo’n twintig miljoen euro over hebben voor Vanheusden, een recordbedrag. Er is echter ook interesse uit de Premier League en de Serie A. Inter zou naar verluidt ook al aan het praten zijn met andere clubs en die lijken betere papieren te hebben door de financiële slagkracht.

Update 26/06, 09.13: Het wordt stilaan onmogelijk voor Standard om Vanheusden aan boord te houden. Het Nieuwsblad weet dat Sassuolo over de beste papieren beschikt, maar dat ook het Engelse Wolverhampton nog in de strijd zit om de verdediger in te lijven.

Update 26/06, 23.56: Vanuit Italiaanse kringen komt nu een volgende, niet te versmaden concurrent op de proppen voor Standard. Arsenal FC zou Vanheusden naar Londen willen halen, laat Calciomercato weten. The Gunners mikken op een definitieve transfer en zouden plots in pole positie liggen voor onze landgenoot. Mede door de interesse van Arsenal heeft Inter de gesprekken met Standard even opgeschort.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Vanheusden naar Italië of Engeland trekken?

(624 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws