Update: 'Transfer Trossard in stroomversnelling, zaakwaarnemer gespot in Engeland'

Update: 'Transfer Trossard in stroomversnelling, zaakwaarnemer gespot in Engeland'

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 14:27zo 23-06-2019 om 14:27

Laatste update: zondag 23 juni 2019 om 18:15zo 23-06-2019 om 18:15

Brighton & Hove Albion lijkt de nieuwe bestemming van Leandro Trossard te worden. Het Belang van Limburg maakt zondag melding van een deal tussen beide clubs.

Een dag nadat Trossard in het huwelijksbootje stapte met zijn Laura, staat hij dicht bij een transfer naar de Premier League. Op clubniveau is er deal. De hoogte van de afkoopsom is voorlopig nog onbekend, maar de Limburgse krant denkt aan een bedrag dat in de buurt van de twintig miljoen euro komt.

Nu er een akkoord op tafel ligt, de bal in het kamp van Trossard. De Genkse smaakmaker en zijn entourage zijn aan zet om eveneens een overeenkomst met de Engelsen te bereiken.

Brighton & Hove Albion eindigde het voorbije seizoen als zeventiende. Het verschil met de degradatiestreep bedroeg uiteindelijk amper twee punten. Brighton was met amper 34 treffers een van de minst productieve ploeg. De clubleiding hoopt komende zomer wat aan het scoringsprobleem te doen en rekent daarbij mede op Trossard, die het afgelopen seizoen 22 keer doel trof voor Genk.

Oude bekende
De eventuele komst van Trossard kan wel eens slecht nieuws betekenen voor José Izquierdo. De ex-Gouden Schoen heeft sinds zijn overstap van Club Brugge geen potten kunnen breken bij Brighton. Na 53 optredens staat de teller slechts op vijf goals en zes assists.

Update 18.15 uur: De zaakwaarnemer van Leandro Trossard is al onderweg naar Engeland om te onderhandelen met Brighton & Hove Albion. Dat meldt Kristrof Terreur van Het Laatste Nieuws. Het lijkt erop dat de transfer van de winger bijna in kannen en kruiken is.

Poll

Zou Brighton een goede club voor Trossard zijn?

(916 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws