De Laet voor de derde keer naar Antwerp? “Altijd interessant”

De Laet voor de derde keer naar Antwerp? “Altijd interessant”

07-05-2019 09:16
2

Ritchie De Laet is deze zomer een transfervrije speler. De dertigjarige verdediger zou maar wat graag terugkeren naar Royal Antwerp FC. Bij The Great Old staan ze daar open voor.

Dit seizoen verhuurde Aston Villa De Laet aan Melbourne City FC. In Australië groeide onze dertigjarige landgenoot uit tot een publiekslieveling. Toch lijkt het bij één jaar Donw Under te blijven. Deze week kondigde De Laet zijn vertrek bij Melbourne aan. Zijn contract bij Aston Villa loopt eind juni af.

De Laet kwam al in twee eerdere periodes uit voor Antwerp. Is een comeback van het kind aan huis een mogelijkheid? "Een goeie Belgische speler als Ritchie, weliswaar met een bepaalde leeftijd, is altijd interessant", stelt sportief manager Sven Jaecques bij Sportwereld.

"Hij is zeer geïnteresseerd in een terugkeer en ik heb begrepen dat hij tickets reserveerde voor de match van zondag. Ik vermoed dat hij dan wel eens mijn ­bureau zal binnenstappen voor een vrijblijvende babbel, doch met een bedoeling erachter. Wij staan alvast open voor een gesprek."