Club Brugge en Genk krijgen Van Driessche, Visser en Lambrechts ook in Play-Off 1

Club Brugge en Genk krijgen Van Driessche, Visser en Lambrechts ook in Play-Off 1

06-05-2019 18:45
23

Komend weekend staan er weer enkele krakers op het programma. Er wordt nog hevig gestreden om de Europese plekjes, maar ook de titel kan al beslist worden. Dit zijn de scheidsrechters voor die wedstrijden.

Op vrijdag beginnen Standard en KAA Gent er al aan. Standard moet in eigen huis zien te winnen als het nog kans wil maken op die derde plek in de stand. Lawrence Visser moet de partij in goede banen leiden.

De twee volgende wedstrijden in Play-Off 1 worden op zondag gespeeld. Om 14u30 neemt Antwerp het op tegen Anderlecht, dat afgelopen weekend een eerste overwinning boekte. Om de vijfde plek veilig te stellen kan paars-wit de punten nog steeds goed gebruiken. Erik Lambrechts is dan de scheidsrechter van dienst.

Titelkraker
Om 18 u volgt de titelpartij tussen Club Brugge en Genk. Als Genk wint in het Jan Breydelstadion, is het kampioen. Club Brugge zal er alles aan doen om dat niet te laten gebeuren en tot op drie (eigenlijk 2,5) punten te komen van de leider. De scheidsrechter voor deze wedstrijd is Bram Van Driessche.