OFFICIEEL: Toptalent van Club Brugge vertrekt richting Anderlecht

OFFICIEEL: Toptalent van Club Brugge vertrekt richting Anderlecht

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 21:45do 16-05-2019 om 21:45

Laatste update: donderdag 16 mei 2019 om 21:52do 16-05-2019 om 21:52

Club Brugge ziet een bijzonder groot talent vertrekken uit de jeugdopleiding. Samuel Mbangula zal volgend seizoen niet voor de Bruggelingen uitkomen. Hij gaat aan de slag bij RSC Anderlecht.

Er mag dan wel een gentlemen's agreement zijn, waardoor Belgische ploegen in feite geen jeugdspelers mogen wegplukken bij elkaar, toch haalt Anderlecht een speler weg bij Club Brugge. Meer bepaald gaat het om Samuel Mbangula, een vijftienjarige spits.

De vijftienjarige aanvaller kondigde dat nieuws zelf aan via Instagram. De jonge spits speelde voor de U15 van Club Brugge en werd gezien als één van de grote talenten in de Brugse jeugdopleiding. Vanaf volgend seizoen probeert hij door te breken bij de jeugd van RSC Anderlecht.

 

Update 16/05 21.45u: Inmiddels is de transfer van Mbangula richting Anderlecht helemaal rond. De speler kondigde dat zelf aan op Instagram en ging al op de foto met Michael Verschueren.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

After 5 spent in Bruges I'm happy to have a sign with Anderlecht. I am left me for a new experienceđŸ€ŻđŸ™đŸœâ€ïžâšœïž

A post shared by Dieu qui donne đŸ™đŸœđŸ‘ŠđŸœ (@samuel_sm9) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws