UPDATE: New York Red Bull over Henry: “De recente berichten zijn verkeerd”

UPDATE: New York Red Bull over Henry: “De recente berichten zijn verkeerd”

Gepubliceerd: dinsdag 23 april 2019 om 13:12di 23-04-2019 om 13:12

Laatste update: dinsdag 23 april 2019 om 13:13di 23-04-2019 om 13:13

Thierry Henry is niet al te lang bij de pakken blijven zitten na zijn ontslag bij AS Monaco. De gewezen hulptrainer van de Rode Duivels zou volgende week aangesteld worden als hoofdcoach bij New York Red Bulls.

Sky Sports beweert dat de Amerikaanse club een akkoord bereikt heeft met Henry. De Fransman stond tussen 2010 en 2014 al onder contract in New York, weliswaar als speler. Bij Red Bull is men ervan overtuigd dat zowel de tactische vaardigheden als de commerciële uitstraling van Henry de club uit het dal zal helpen.

Momenteel draait het immers volledig vierkant bij NYRB. Het staat pas tiende in de Eastern Conference van de MLS en boekte slechts één overwinning in de zeven eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen.

Of Henry de juiste man op de juiste plaats is, valt echter nog wat af te wachten. Titi probeerde het eerder dit seizoen voor het eerst als hoofdcoach, maar zijn avontuur bij Monaco draaide op een sisser uit. Na amper drie maanden werd Henry al aan de deur gezet vanwege de slechte resultaten. Even was er ook het gerucht over een terugkeer bij de Rode Duivels, maar dat komt er dus niet van.

Update 23/04, 13.12: Het leek in kannen en kruiken. Thierry Henry zou de nieuwe coach van NY Red Bull worden. De MLS-club veegt dit echter van tafel. "De recente berichten die stellen dat Thierry Henry naar de Red Bulls is gekomen zijn verkeerd”, laat de sportieve directeur op de website van de MLS weten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zie jij Henry carrière maken als hoofdcoach?

(136 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws