UPDATE: 'Chelsea laat prijs voor Hazard zakken nu het opvolger op oog heeft'

UPDATE: 'Chelsea laat prijs voor Hazard zakken nu het opvolger op oog heeft'

19-04-2019 12:10 Laatste update: 12:26
8

Het is nog steeds wachten op officiële bevestiging, maar het lijkt er nu toch écht wel op dat Eden Hazard Chelsea FC straks inruilt voor Real Madrid. In Londen hoopt men natuurlijk zo snel mogelijk een vervanger aan te trekken voor de Rode Duivel. Die denkt Chelsea te vinden in ... Rijsel.

Bij Lille OSC speelt Nicolas Pépé dezer dagen de pannen van het dak. De Ivoriaanse winger valt op door zijn snelheid én efficiëntie. In 32 competitieduels in de Ligue 1 liet Pépé negentien doelpunten en elf assists optekenen. Daarmee is de 23-jarige aanvaller één van de dragende krachten van Lille, dat momenteel tweede staat in Frankrijk.

Die Pépé moet dus de opvolger worden van Hazard. Een overgang van Lille naar Chelsea, dat doet natuurlijk een belletje rinkelen. Hazard bewandelde in de zomer van 2012 immers hetzelfde pad, nadat onze landgenoot Lille naar de dubbel had geschoten in Frankrijk. Overigens krijgt Chelsea forse concurrentie in de strijd om Pépé.

Update 19/04, 12u10: Het Spaanse AS bevestigt dat Chelsea voor Pépé wil gaan én geeft Real Madrid hoop. Volgens het medium zou Chelsea haar prijs voor Hazard namelijk laten zakken, nu het een concrete vervanger op het oog heeft. Hoeveel The Blues nog zouden willen vangen voor Hazard, is niet bekend, maar dat bedrag zou dus lager liggen dan het initiële van ruim honderd miljoen euro.

No Poll