Marca: 'Real Madrid verwacht Hazard snel aan te kondigen als topaanwinst'

Marca: 'Real Madrid verwacht Hazard snel aan te kondigen als topaanwinst'

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 11:20do 18-04-2019 om 11:20

Eden Hazard ziet binnenkort een droom in vervulving gaan volgens het Spaanse Marca. Zijn megatransfer is naar verwachting binnen enkele dagen volledig in kannen en kruiken.

Marca meldt dat Hazard op korte termijn zal worden aangekondingd als de nieuwste aanwinst voor het seizoen 2019/20. De huidige ster van Chelsea zal in dat geval de derde versterking van De Koninklijke worden. Eerder werden al de Brazilianen Rodrygo Goes (Santos FC) en Eder Militao (FC Porto) al gecontracteerd.

Het Spaanse medium claimt dat Hazard zich speler van Real Madrid mag noemen zodra het seizoen van Chelsea is afgelopen. Hazard en co. strijden momenteel in de Premier League voor een felbegeerd Champions League ticket, terwijl de Londenaren de volledige focus van Hazard ook nodig hebben in de Europa League, waar Chelsea met één been in de halve finale staat. Chelsea verdedigt donderdag in eigen huis tegen Slavia Praag een 1-0 marge uit de heenwedstrijd.

Overigens zal er honderd miljoen euro zijn gemoeid met de deal. Marca verwacht tot slot dat onze landgenoot niet de laatste grote aanwinst is, maar dat Real niet van plan is om met tientallen miljoenen euro's te gaan smijten.

Lees ook: Geschiedenis herhaalt zich: 'Chelsea hoopt vervanger Hazard te vinden in... Lille'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws