Pijnlijk voor Club Brugge: ex-jeugdspeler dribbelt hen kapot... bij KAA Gent

Pijnlijk voor Club Brugge: ex-jeugdspeler dribbelt hen kapot... bij KAA Gent

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 20:00di 19-03-2019 om 20:00

KAA Gent zet de laatste jaren meer en meer in op jeugdopleiding. Daarbij kaapt het ook heel wat spelers weg bij andere topclubs. Met Stanis Idumbo-Mazembo hebben ze kennelijk een mooie zaak gedaan.

KAA Gent kon deze speler samen met zijn grote broer Frank weghalen in april 2017. Bij een nieuwe ontmoeting met zijn ex-ploeg maakte Stanis, die inmiddels bij de U14 van KAA Gent speelt, een schitterend doelpunt. Na balverlies van Club Brugge dribbelt hij zomaar eventjes zes tegenstanders om dan koel af te werken. Uiteindelijk won Gent de wedstrijd met 0-5.

KAA Gent lijkt steeds meer de concurrentie te willen aangaan met rivaal Club Brugge, ook bij de jeugd. In dat kader werd in oktober van vorig jaar ook Peter Verbeke binnengehaald. Hij was voorheen jeugdcoördinator bij Club Brugge.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Incredible feeling to score against my ex-club 🙏🏾💥

Een bericht gedeeld door Stanis Idumbo (@stanis_idumbo7) op

Plaats een reactie

dinsdag 19 maart 2019 om 21:53
Ja , dat doet pijn hoor...
Vooral die jongen zot maken en aanmoedigen om solo slim te spelen en er 10 te dribbelen.
Vind ik leuk
THOR4ever +3424
dinsdag 19 maart 2019 om 22:04
Ironisch. Zowel Brugge als Gent zetten zwaar in op het weghalen van jeugdspelers bij ploegen uit hogere afdelingen. Dat is niet echt opleiden. Ik wil de pot niet zijn die de ketel verwijt, maar de accenten liggen bij sommige clubs toch wat meer oo de opleiding zelf. Het is zo ver gekomen dat ze in Genk al komen scouten bij de U8. Ik vind dat erover.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws