OFFICIEEL: Grote opluchting bij Racing Genk: Pozuelo blijft langer aan boord

OFFICIEEL: Grote opluchting bij Racing Genk: Pozuelo blijft langer aan boord

16-01-2019 12:00 Laatste update: 12:28
34

De kogel is door de kerk. Alejandro Pozuelo blijft Racing Genk trouw. De Limburgers maakten de langverwachte keuze van de Spanjaard via YouTube bekend. 

''Onze kapitein Alejandro Pozuelo heeft zijn keuze gemaakt. Hij besliste vandaag om zeker tot het einde van het seizoen in Genk te blijven'', kondigt Genk vol blijdschap aan op de officiële website.

Genk wil mét Pozuelo haar doelen gaan verwezelijken. ''Pozuelo maakt hiermee niet alleen de keuze van het hart, maar ook de keuze van de ambitie die leeft binnen de hele club. KRC Genk zet de eindspurt in. Heel Limburg schaart zich opnieuw achter de ploeg in de Luminus Arena. Iedereen is gefocust en heeft honger. Allemaal samen gaan we vanaf 18/1 de strijd aan, bij elke wedstrijd, uit en thuis. Samen zijn we Genk!''

Met het heuglijke nieuws is een transfer naar het Midden-Oosten zeker voor een half jaar van de baan. Al-Ahli uit Saoedi-Arabië wilde de clausule in het contract van Pozuelo lichten en hem met een miljoenencontract verleiden tot een overstap. Na intensief overleg met de hele club, van bestuur tot trainersstaf en supporters besliste de Spaanse smaakmaker om Genk voorlopig trouw te blijven.