'Genk anticipeert op vertrek Pozuelo, Roemeen komt weer in het vizier'

'Genk anticipeert op vertrek Pozuelo, Roemeen komt weer in het vizier'

Gepubliceerd: zondag 13 januari 2019 om 07:49zo 13-01-2019 om 07:49

Genk lijkt dan toch te vrezen voor een vertrek van Alejandro Pozuelo. De Spanjaard kan rekenen op buitenlandse interesse, waardoor Genk al een vervanger zoekt.

De sterkhouder van Genk zou richting het Midden-Oosten kunnen vertrekken, waar hij een veelvoud kan verdienen. Dat heeft hem aan het twijfelen gebracht over zijn toekomst bij Genk. De Limburgers anticiperen alvast op een vertrek en tonen opnieuw interesse in Ianis Hagi.

Volgens Digisport heeft Genk de onderhandelingen met Viitorul opnieuw geopend. De Roemeen moet de vervanger/opvolger worden van Pozuelo. De Spanjaard zal de komende dagen zijn antwoord geven. Hagi is de eerste naam op het verlanglijstje om Pozuelo te vervangen.

Hagi keerde in februari 2018 terug naar het Roemeense Viitorul, na een mislukt avontuur bij Fiorentina. Sinds zijn terugkeer heeft hij liefst dertien goals gemaakt, ook al is hij eerder een aanvallende middenvelder dan een spits. Dit seizoen zit hij aan zes doelpunten en twee assists in twintig wedstrijden.

Plaats een reactie

DDT +3942
zondag 13 januari 2019 om 09:01
Een Roemeen die in het buitenland flopt maar geweldig is in eigen competitie. Waar hebben we dat nog gezien 🤔
Vind ik leuk
Quizmaster +781
zondag 13 januari 2019 om 09:05
Je moet die Roemeen ook wel eens regelmatig laten spelen eh ;-)
Vind ik leuk
zondag 13 januari 2019 om 16:09
Waarom zou Pozzo zo geneigd zijn om nu reeds te vertrekken in het kielzog van een unieke groepsprestatie. Jongen,
Denk aan de club die je deze kans heeft geboden heeft, ga toch eerst voor KRC. Als je zo'n klassespeler bent, gaat uw toekomstige club er toch geen probleem van maken. Doe het voor de club en haar supporters. Laat ons in schoonheid en in feeststemming u verdier succes toewensen. En aan de club, zou ik vragen nog tot het aller uiterste te gaan om deze topspeler te behouden tot de buit binnen is. Dat wordt uw beste wintertransfer, zeker weten....
Vind ik leuk
Vaneigens +1277
zondag 13 januari 2019 om 10:05
Iets zegt me dat dit op iets goeds kan uitdraaien.
Vind ik leuk
Marcus_A +2102
zondag 13 januari 2019 om 11:41
Miljarde...Pozuelo, gun jezelf (en ons) toch een geweldige apotheose. Na dit seizoen heb je nog alle tijd om te cashen...het is NIET nu of nooit....tenzij misschien voor je makelaar die graag nu casht en na een half seizoen opnieuw wanneer je daar weer weg wil omdat je familie niet kan aarden😂
[Reactie gewijzigd op zondag 13 januari 2019 om 11:47]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws