Tegenvaller voor AC Milan: Ibrahimovic keert niet terug in Serie A

Tegenvaller voor AC Milan: Ibrahimovic keert niet terug in Serie A

Gepubliceerd: zondag 9 december 2018 om 23:35zo 09-12-2018 om 23:35

Een tegenvaller voor de supporters van AC Milan. President Leonardo bevestigt zondagavond aan Italiaanse media dat Zlatan Ibrahimovic niet terugkeert naar Europa. LA Galaxy is toch akkoord gegaan met de voorwaarden van Zlatan.

Een terugkeer van Zlatan naar de club die hij twee seizoenen lang diende leek op een haar na rond, maar er is toch een kink in de kabel gekomen. Volgens Leonardo is LA Galaxy toch bereid om de voorwaarden van Zlatan te accepteren, waardoor een rentree in de Serie A er niet komt.

"Ibrahimovic komt niet. Hij heeft ons vanaf het begin verteld dat hij bij LA Galaxy zou blijven als ze zijn voorwaarden zouden accepteren", aldus Leonardo tegen Sky Sport Italia. "Dat doen ze, dus hij komt niet naar AC Milan." Het is niet duidelijk wat Zlatan eiste en waarom de Amerikaanse club in eerste instantie niet akkoord wilde gaan.

Het zou aanvankelijk gaan om een huurdeal voor één seizoen met een optie op nog een seizoen. In Italië lag naar verluidt een salaris klaar van twee miljoen euro per jaar.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws