Leko tevreden met reactie van Vormer: Een signaal waarom hij belangrijk was

Leko tevreden met reactie van Vormer: "Een signaal waarom hij belangrijk was"

Gepubliceerd: maandag 5 november 2018 om 19:12ma 05-11-2018 om 19:12

Ruud Vormer zat de voorbije twee competitiewedstrijden op de bank. De Nederlandse middenvelder reageerde pittig afgelopen weekend en vroeg zijn coach om een uitleg. Die gaf Ivan Leko tijdens de persconferentie voor de Champions League-match tegen AS Monaco.

De Kroatische coach was tevreden met de reactie van zijn kapitein. "Of ik verrast was door die reactie? Neen, ik was vooral blij. Dat was de reactie van een speler die altijd wil spelen, een speler die een winnaar is. Ik ben blij, zo zie ik het graag. Als het anders zou zijn, dan zou het niet goed zijn. Ik houd ervan. Dit is nog eens een signaal waarom Vormer belangrijk was, is en zal zijn voor ons", vertelde Leko volgens Sporza.

"De beste spelers moeten spelen en de voorbije matchen dachten we dat onze basisploeg de beste ploeg was. Het is normaal dat je een periode hebt waarin je vorm niet top is. Ik zie geen problemen. Als je niet top bent, dan moet je dat accepteren en moet je hard werken om zo snel mogelijk weer in de ploeg te komen. Onze tegenstanders bereiden zich beter voor. Ze kennen het profiel van onze spelers en willen de sleutelspelers afstoppen. Dat is een logische uitleg", besloot Leko.

Lees ook: Club Brugge gelooft in eerste Europese zege: "Goed gevoel in de groep"

Plaats een reactie

strat2 +1181
maandag 5 november 2018 om 19:31
Niets aan toe te voegen!
Vind ik leuk
bolclbr +1031
maandag 5 november 2018 om 19:34
Perfecte attitude voor een profvoetballer.
Vind ik leuk
Lodecol13 +3884
maandag 5 november 2018 om 20:27
Leko en ruud top willen allebei het beste voor club
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws